menu

Wat speelt er eigenlijk? 

Een workshop over Aandacht, en je eigen creativiteit voor opvoeding.

Ze zijn heerlijk... opgewekt, kleine kinderen spelen is leven voor hun.. van de vroege morgen tot de late uurtjes soms... en... opvoeden is niet altijd even makkelijk. Hoe doe je dat als ouders, kersverse ouders. En ook nog samen…. Grenzen geven veiligheid….maar hoe stel je grenzen ? hoe zit dat met jou en je partner ? Voel je je eigen grens….Mag je die voelen ?

Echt leren kijken en waarnemen levert andere gezichtspunten op, Inzicht geeft vrijheid en daarmee ontstaat ruimte en nieuwe impulsen voor handelen. Alle ouders zijn ook kind geweest, we onderzoeken de eigen kindertijd die ook bron kan zijn voor omkeren van je vastzitten in onmacht.

Door spreken en delen, zingen en spelen ontdek je als volwassenen dat je vrijer en blijer wordt…je inzichten zetten je op een ander been….in de omgang met je kinderen krijgt je zicht op je volwassenheid, en creatieve ideeën voor grenzen stellen.. ze ontstaan op een gegeven moment.

Een cursusverband of een individuele gesprekken om te leren kijken voelen denken en handelen…Helpt je creativiteit ontwikkelen op de weg van gelukte onbewuste handelingen.

Cursus 7 bijeenkomsten, individueel traject 7 sessies.

Inlichtingen: en aanmelding: Ans Lodder, Creatief Consulent, 06 3613 9517

Plaats: Kinderdagverblijf de Bakermat, Hortensiastraat 2 , 6823 AZ Arnhem

 
© Speelatelier De Bakermat 2010 - 2019